lambda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazan arkadaş yanlış bir çıkışla yanlış bir şekilde tepkisini dile getirmiş, ama ne olursa olsun aşırı derecede büyük şeyler olmadığı sürece bir üyenin böyle hemen banlanmasını tasvip etmiyorum.
Güç zehirlenmesi hiçbir zaman doğru değildir, ıslah etmek uyarmak orantılı ceza vermek gerekir.

Geçici bir dondurma, uyarı veya süreli ban gibi bir şey daha ıslah edici bir yöntem olurdu zannımca.

Arkadaşın kesinlikle ceza alması gerektiğini düşünüyorum ama banlanmasının da abartı olduğunu düşünüyorum, çoğumuz burada web sitelerimizde müşterilerden ne tepkiler alıyor yeri geliyor küfürler yiyoruz.
Engeli basıp geçmek kolay veya kötü hizmet verip sıvışmak da kolay.

Sadece burada geçen mesele "bu konuyu açıp o sözleri yazmak" ise;

Banlanacak kadar büyük bir mesele olmadığını düşünerek fikrimi belirtmek istedim, haksızlığa tepkisiz kalamaz ve destekleyemezdim.
Giden arkadaşlara geçmiş olsun diliyor, teşekkür ediyorum.
Size katılmıyorum. Belli ki bu arkadaş için R10 zaten bir şey ifade etmiyor yani arkadaşa 1 aylık ceza verseler üslubunu düzelteceğini düşünmüyorum. Aksine , bu durum onu iyice sinirlendirecek ve foruma zarar vermek adına elinden gelen her şeyi yapacaktır. İnternet sektörünün içinde olan birisi ise zaten zaman geçtikçe ne kaybettiğini anlayacaktır fakat iş işten geçmiş olacak.. Aslında bu duruma en uygun söz "Bir müsibet bin nasihatten iyidir"