PlutoMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mining yapan biri olarak kesinlikle mining derim. Hatta sürekli sistemimi büyütmenin planlarını yapıyorum.

Forumda birçok kişi 3090 alıp bu işe girmeye çalışıyor. Kişisel tavsiyem farklı kartlara bakmanız yönünde. Mesela ben şu mantıkla bakıyorum 12000TL değerinde 60mh/s kazan bir kart almak yerine 6000 TL'ye 30m/s kart almak daha mantıklı geliyor. (Kart fiyatları örnek olarak söyledim) 4 kartla yapılan işlemi 8 kartla yapmaya çalışıyorsunuz fakat, 4 karttan 1 ya da 2si bozulursa ciddi sıkıntı. Kaliteli 8 kart almak daha mantıklı geliyor. En azından arıza verdiğinde yapılana kadar ya da yenisini alana kadar zararınız daha minimum oluyor.

130bin TL ile ort. 500mh/s Etheryum kazan bir sistem kurulabilir çok rahat. Bununda getirisi ortalama günlük 40-50 $ olur. İşlem hacmine ve Etheryumun şuan ki piyasa değerine göre...
Bahsettiğiniz sistem için elektirik faturasi ortalama ne madar gelir ? Birde bu sistem için ev elektirigi yeterli olur mu yoksa farkli bir elektirik hatı çekmek lazım mı? ( 3 faz gibi)