Sözün bittiği yerdeyiz.
Elinde oyuncu bırakmadılar oynayacak, 2 maç puan kaybetti diye teknik direktör gönderdiler. (Aytemiz Alanyaspor - Çağdaş Atan)
Tekstilci kadını almışlar, futbol takımına başkan yapmışlar iki sene de 12 teknik direktör değiştirdi. 12 tane teknik direktör suçluydu, bir tek kendisi suçsuz ve günahsız. (Kayserispor)
Daha ilk haftadan teknik direktör değiştirdiler. (Kasımpaşa)
Takımda teknik bilgisi üst düzey sadece Halil kaldı, 2. hafta fatura teknik direktöre kesildi. (Göztepe)
Takıma 2 tane dünya çapında sorunlu oyuncu alıp, yıldızlar karması gibi gösterdiler, 6-7 tane süper ligde oynayabilecek oyuncusu olmadan şampiyonluk havasına giren ve üçüncü hafta teknik direktör değiştiren... (Adana Demirspor)
Bakın arkadaşlar Türk futbolu bu işte. Daha sayamadıklarım var, siz sayın gerisini...
Bir parantez Şenol Güneş için açalım;
Öyle bir ego, öyle bir kuyruk acısı var ki, içi nefretten başka bir şey bilmiyor. Fenerbahçe'li, Beşiktaş'lı, Trabzonspor'lu arkadaşlara soruyorum, Galatasaray'ın ilk 3 hafta göze çarpan en iyi oyuncusu kimdi? Kerem değil mi? Peki bu adam neden oynamıyor?
Ligin en çok kurtarış yüzdesine sahip kalecisi kim? Altay değil mi? Peki Altay neden oynamıyor?
Mert Müldür normalde sağ bek değil mi? Bu adam neden sol bek oynuyor?
1 senedir ayağına doğru dürüst top değmemiş, daha 22 yaşında futbolcuğu unutup mafyalığa soyunmuş Melih neden oynuyor? Ozan neden oynatılmıyor? (Sadece soruyorum)
Ozan Tufan Şenol Güneş'in kızıyla bir ilişki mi yaşadı? Sadece soruyorum yani... Hani böyle bir şey olmadıysa, bu adam neden oynamıyor, oynatılmıyor? (Başka bir mantıklı sebep bulamadım.)
Taylan Antalya'lı dünya çapında bir 6 numara değil. Hatta 6 numara da değil, 8-10 numara aslen. (Bu adam Okay'dan, Orkun'dan daha mı kötü? Geçen sene kötü Galatasaray'ı ayakta tutan Taylan değil miydi siz söyleyin bir arkadaşlar bilelim? Hatta objektif olsun, Galatasaray'lı değil diğer takım taraftarları cevaplasın.)
Son söze geleyim;
Lider dediğiniz insanlar, başarısızlık durumunda sorumluluğu üstlenen insanlardır. Patron dediğiniz insanlar ise, başarıdan kendilerine pay çıkarır, başarısızlıkta birilerine fatura çıkarır, bedel ödetir.
Şenol Güneş Türk futbolunun patronudur...
Şenol Güneş Türk futbolunun katilidir...