İşimiz gereği Sosyal Medya da kapatılan/çalınan/silinen ve diğer teknik sorunlar yaşayan hesaplar ile uğraşıyoruz ve kendi Medya Ajansım hem Facebook, hem Twitter ile partner ve yetkili ajansız.
4 gün önce iş yaptığımız biri vasıtasıyla bir hanımefendi tarafımıza ulaştı ve 500 bin takipçili hesabının çalındığını belirtti ve epey evhamlıydı, kişi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdik ve kendisine "İşlem tutarı XX budur, İşlem süresi budur, İşlem prosedürleri budur(kişi tarafımıza işi teslim ettikten sonra 2.bir kişilere iş vermemeli) bunu defalarca kez belirttim ve ilgili hesap için işleme başladım, kişi bu süreçte benden hariç 3 kişiye daha iş verdiğini asla bizlere belirtmedi, bugün akşam saatlerinde ilgili hesap için bir güncelleme oldu ve teknik ekibimiz benden hesap içerisinde kullanılacak yeni maili istedi ve kendilerine daha önce Instagramda kullanılmamış olan mail adresini verdim ve hanımefendiye mesaj attım; "Hanımefendi hesaba gün içerisinde erişeceğiz" dedim ve kendisi bana "Hesabı geri aldık biz

" tarzında alaycı bi o kadarda bizim emeğimize saygısızca bir konuşma yaptı buna istinaden kendisini arayıp durumu izah ettiğimde bana "Ben 3 kişiye daha işleme vermiştim seninle birlikte 4 kişi işlem yaptı, hangisi hesabı geri alır ise ona atacaktım ödemeyi aralarında 1 kişi aldı ve ona ödemeyi ilettim" dedi ve ben epey şaşkındım çünkü kişiye daha önceden durumu izah etmiştim. Neyse kendisine gizlilik çerçevesindeki yasayı ihlal ederek kanıtlarımızı ilettim ve kadın bana "Attıklarınız bir şey ifade etmiyor benim hesabımı geri alana ben ödemeyi gönderdim" dedi, kendisine en azından ödemenin %50 sini iletir misiniz diye bir teklifte bulundum, ve kendisi hesabı açan kişi ile görüşüp bunuda atmayacağını söyledi" neyse sonrasında kendimize ifade etmeye kalmadan pat diye engellendik
Alacağımız tutar 6.000 tl idi, bu tarz sorunların genelini Türklerle çalışırken yaşıyorum bir sebebi var mı ki acaba? yurtdışında iş yaptığımız kişilere 30 gün iş süresi versek 30 gün sormaz Türkler ile çalıştığımızda 1 hafta süre veriyoruz günde 20 defa "Ne oldu?" yazıyorlar ve sırf bu yüzden hiç bir şekilde Türk hesaplarıyla ilgilenmeme niyetindeyiz asla genelleme yapmıyoruz, bende bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyım ama neden bu tip gerici konular çoğunlukla bizim milletimizde yaşanıyor anlamış değilim.