Mabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyvallah Cihan hocam. Duruma göre beni de bilgilendirirsen sevinirim. Kurum bilgileri vb. mevcutsa, savcılıkla uğraşmadan o kanaldan yürümek daha pratik olabilir. Benimki de senin duruma benzer, sattığı hesap çalındı ve tanıtımda kullanılıyor şu anda. Modlog geçmişini kontrol edeceğini ve birkaç bir şey dedi ama seninle olay olduktan sonra (5 Eylül'de) çalınması bana hiç tesadüf gibi gelmedi. Bir ihtimal ; kendisi yapmadıysa dahi hesapları tedarik ettiği kişi yaptı ve bu beni ilgilendirmiyor. Zararım karşılanmazsa peşini bırakmam.
230 lira benim için önemli büyük bir para değil nihayetinde evli barklı çoluk çocuk sahibi olan insanlarız. 2 kişilik yemek parası..

Ama mesele 230 lira değil mesele üç kağıt yapması mesele bana satarken reklam yapılmış hesap değil diyip ardından reklamı hesap çıkması mesele karşıdakini kandırması mesele bana telefonda söz ağızdan 1 defa çıkar diyip sözünün arkasında durmaması. Mesele benden sonra forumda başkalarınıda mağdur etmemesi. Dürüst biri değil verdiği sözün arkasında durmuyor bir dediği bir dediğini tutmuyor o hareketlerine rahatsız oldum..

Tabi hocam duruma göre sizi ve başka mağdur olan arkadaşlar varsa hepsini haberdar ederim. Saygılar iyi çalışmalar..

Şimdi tekrar mesaj attım ne yaptın parayı diye yazdıgı cevap