Merhaba hocam doğrudur sizinle aramızda ufak bir tartışma oldu ama olabilir biz r10 olarak büyük bir aileyiz. Sürtüşmede tartışmada olabilir canınız sağolsun. Önemli olan bundan sonrası..

Bu şahıs bana sıfır kullanılmamış diye hesap sattı, hesaba girip bakınca daha evel defalarca tanıtım yapılıp reklam yaptıgı hesabı verdiğini gördüm. Konuyla ilgili kendisine ulaşınca forumdada belirttiği gibi zararımı karşılayacağını söyledi.

Ben bu şahısa ulaştım beni sürekli oyalamasından dolayı şikayet konusu açtım. Aşağıda ekleyeceğim fotoğraftada görünmek üzere iletişime geçip Cuma günü mağduriyetimi gidereceğini belirtti. Cuma günü ulaştım pazartesine hal edeceğini söyledi Pazartesini bekledim pzartesi arayanda ileri geri konusup oyaladıgını gördüm. Durumu yönetime bildirdim mağduriyet giderilene kadar uzaklaştırdılar.

Dün gece tekrar ulaştım bugün parayı yatıracağını söyledi. Ben halen kendisinin ekmek yediği forumda olumsuz trader kullanmadım ticareti zedelenmesin diye.

Gündüz hatırı sayılır dostlarım vasıtasıyla ev adresini, çalıştığı kurumu, ve gerekli bana lazım olan tüm bilgileri öğrendim. Bu bilgileri öğrendiğimi çalıştığı kurumu adresini kendisine öğrendiğimi adres vererek söyledim.

Whatsapp’tan ulaştım tekrar ödemeyi yapmazsa çalıştıgı kurumu arayıp gerekli konuyla ilgili diyeceklerim oldugunu belirttim. Oda iş yerindeyim akşam hesabıma yatıracağını söyledi parayı..

Akşamda yatırmazsa gerekeni yapacağım..