Merhabalar,
@eksici; adlı üyeye 08/08/2021 tarihinde şahsi hesabımdan kendisinin banka hesabına ödeme geçerek
https://www.r10.net/account-lisans-i...hesaplari.html bu konudan ekşi hesabı satın almıştım ancak bugün hesaba erişmeye çalıştığımda giriş yapamadığımı gördüm.
Parolamı unuttum talebi gönderdiğimde ise bana hiçbir şekilde bilgiler gelmedi. Bunun üzerine /biri/kullanıcıadı bağlantı yolunu izleyerek hesabı incelediğim zaman, 05/09/2021 (2 gün önce) tarihinde linkli bir entry girilerek başka birisi tarafından bana satılan hesabımın kullanıldığını gördüm.
Arkadaşı profilinde kayıtlı telefonundan aradım, ikimizde işte olduğumuz için pek konuşamadık ancak bu durumu kendisinin yapmadığını ve bunun kendisinden kaynaklanmadığını belirtti. İncelediğimde
@onlinecihan; ın şikayet konusu yüzünden banlanmış.
Hesabı kendisinin geri alıp başkasına sattığını veya tanıtımda kullandığını düşünüyorum.
Başka hesap alan, mağdur olan var mı? Bu akşam tekrar kendisiyle görüşeceğim ve mağduriyetimi gidermediği takdirde vekaletimin bulunduğu avukatım aracılığıyla savcılığa ödeme dekontu, konuşma kayıtları ve şikayet konusunu da başkalarını da mağdur ettiği yönünde delil olarak sunup suç duyurusunda bulunacağım.
@onlinecihan; dostum seninle forumda ufak bir tartışmamız olmuştu ancak ticari ahlâk ve dürüstlük konusunda bir problem bulunmamaktadır. Konuya iştirak edersen sevinirim.
Haricen başka mağdur arkadaşlar da varsa, benim gibi şikayetçi olmayı düşünen, birlikte hareket edebiliriz.
Umarım bu arkadaş yanlışını inkar etmekten vazgeçip hatasından döner ve bizi uğraştırmadan iadelerimizi yapar.