Arkadaşlar Merhaba,
Kripto para ile al sat yapıyorum.
Beni yoran birşey vardı. Onun için kendi kendime bir çözüm üretmiştim. Sonrasında, faydalı olabilmek ve güzel bir topluluk oluşturabilmek adına bunu biraz daha evirip sizlerle de paylaşıyorum.

Peki Ne Bu?
Bir çok farklı borsada işlem görüyordum. Binance, PancakeSwap, Gate.io vs. Bu borsalarda sahip olduğum coinlerin güncel durumlarını tek tek kontrol etmem gerekiyordu.
Her seferinde her birine tek tek giriş yapmak ve tek tek uygulama değiştirmek beni yoruyordu.
Bu uygulamayla; Sahip olduğum coin adedini, borsasını ve alış fiyatını girerek tek bir yerden güncel durumumu gözlemleyebiliyorum.

Şu anda alpha. Güzel ve kaliteli bir topluluk oluşturabilirsek ileride kendi balinamızı oluşturup daha sağlam kazanabiliriz.

Herkesi üye yapmayı ve çok fazla üyelik oluşturmayı düşünmüyorum.
İçerideki ortamın gerçekten bilir ve ilgili kişilerden oluşmasını istiyorum. Çünkü tavsiye ve etkileşim modülü yapacağım.
"Dolmuşta giderken bu coini duydum, buna yatırım yapın kesin kazanırsınız" tarzında bir etkileşim olmasını istemiyorum.
Bu konuda bu iticilikten dolayı özür dilerim.

Eğer sizde başvuruda bulunmak isterseniz aşağıdaki linkten başvurabilirsiniz.
https://www.analizet.net/cuzdan/basvuru.php

Not: Sadece aldığınız coin adedini ve alış fiyatınızı girerek bu değerler ortalama olarak hesaplanmaktadır. Eğer 3-5 usd kazanıp, oradan başka coinlere sıçrıyorsanız size yaramaz. Çünkü değerler +- biraz oynayabiliyor.
Herhangi bir kullanıcı, şifre, secret key vb. birşey istemiyorum. Koininizi alış fiyatını yazarsınız, güncel durumunu gözlemlersiniz.

Not2: Dediğim gibi sistem şu anda alpha sürümünde. Tavsiyelerinizle, daha da geliştirebiliriz beraber.

Test kullanıcısı arayüzü

Başvuru yaptıktan sonra özelden yazarsanız, onaylayayım.