html id tek bir eleman için yazılır uniqdir.
aynı id de birden fazla eleman olursa jquery ile $('#eleman') yazdığınızda sadece ilkini seçersiniz ama $('div[id="eleman"]') derseniz hepsini seçebilirsiniz yada class ile
upload ile alakalı olayı tam anlamadım ama
alert vermemesini istiyosanız alert i ezebilirsiniz.
window.alert = function() {};
Bende sıradaki resmi gösteren bir div yaptım bir taraftan da alert ile sıradaki resmin adını alıyordum sonra son resme geldi durdu bende çalışıyor sandım meğer alert sebebiyle çalışıyormuş ve son resim sandığım dosyadan sonra bir zip dosyası varmış ve ona gelince resim olmadığı için açamıyormuş alerti kapatınca o zip dosyasına gelince div kapanıyordu bende alertin javascript yürütmesini sekteye uğrattığını okudum o alerti kapatıp hatayı aradım buldum eğer dosya resim değilse onu atla sadece resim olanları listeye al şeklinde bir düzenleme yaptım böyle olunca alertsiz çalıştı benim alert ile benzer sorunum bu olmuştu sende alert yokken eksik kalan devam etmeyen işlemi bir incele devam eden yüklenenlerden farkı ne bir bak bence orda sayı eksik kalıyorsa o sıradaki işlemde bi sorun var demektir
Selamlar arkadaşlar,
Bilgiler için teşekkürler.
Araştırdığım ve sizinde belirtmiş olduğunuz üzere alert kapatınca tüm butonlara aynı anda tıklamaya çalışıyor buda sistemin saçmalamasına sebep oluyor tam olarak.
Autoclick için yaptırmak istediğim her butona tıkladığında 2 saniye beklesin gibi bir timer koymak istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim? Kaynak belirtme şansınız var mıdır?
Mevcut autoclick için kullandığım kod;
$(document).ready(function(){
$('.idbuton<?php echo $kidem ?>').click(function(){
alert('.idbuton<?php echo $kidem ?>');
});
// set time out 2 sec
setTimeout(function(){
$('.idbuton<?php echo $kidem ?>').trigger('click');
}, 2000);
});