hocam ozaman arkadaşda fotokopi cektirecek. bukadar basit zamanında bir kitap almak için benim babam kredi cekip kitap aldıysa şimdi 2 paket sigaralık kitabın burada lafını edip devlete bahane aramıycakalar.
Öncelikle sizin düşüncenizin devletimizi savunmak olmadığına eminim. Bariz siyasi iradeyi savunuyorsunuz. Oysa benim anlattığım dönemlerde bu siyasi irade yoktu önceki siyasi irade olduğu halde yine de aynı eleştiriyi yapıyorum. Yani sizin amacınız devlet değil siyasi partidir. Devleti eleştireceğiz ki daha iyi hizmet versin. Eskiden ya da şimdi farketmeksizin eğitim kitaplarının paralı olması, sonradan içeriği boşaltılarak bedava yapılması arasında fark ararsak, bedava yapılan kitaplar eskiye oranla daha kalitesiz bilgiden yoksun propaganda amaçlı oluşturuluyor. Sanki siz bilmiyorsunuz!
Devlet senin olduğu kadar benim de konu sahibinin de devleti. Be bizde en az (özellikle en az diyorum) sizin kadar bağlıyız devletimize.
okuduğum 1k üstü kitabın yarısını kredi kartı ile almışımdır.
Öğrenciyi müşteri eğiticiyi tüccar olarak gören her anlayışa karşı çıkmamız lazım. Yarın bir gün senin de çocuğun olur kitap almak zorunda kalırsan bu günleri hatırlarsın.