Bir uygulama geliştiriyorum, ui kısmı ilk versiyon için %80 civarında hazır bu haliyle bile store yüklenebilir. Ben uygulmayı iOS için swiftui ile başlangıç düzeyi bilgim ile geliştiriyorum. Sorum şu uygulama bir kısmını native bir kısmını ise webview üzerinden melez olarak yapılandırmak istiyorum . Kısacası şöyle uygulamaya firebase ile bağlantısını yaptıktan sonra , uygulamada firebase auth özelliğini kullanarak kullanıcının swiftui ile kodlanmış bir sayfadan girişini veya üyeliğini yaptırıyorum. Bu aşamaya kadar sorun yok bunu basit bir şekilde gerçekleştiriyorum.
Sorum ise şu kullanıcı auth olduktan sonra içeride native bir sayfaya yönlenecek ve başka sayfalarda uygulamayı kullanacak - ama burada şöyle bir özellik eklemek istiyorum bazı sayfalar webview den kısacası webden gelecek, ve auth olan kişi bu web sayfalarını webview bileşeni ile izlerken kendi auth bilgilerine göre izleyecek. Bu konuyu biraz araştırdım , tam bir örnek bulamadım. Araştırmalarımda auth özelliği sırasında bir token ile webview de bunun kontrolünün yapılabileceği yazıyordu. Ama ben bunu tabi çözemedim. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir acaba ?