Konu sahibinin izniyle soruyorum; adsle beraber yapılıyor hocam evet ama kredi kuruluşuyla anlaşmayı nasıl sağlıyorsunuz? Belge veya kanıt amaçlı bişey istiyorlar müşteri herhangi bir şekilde iade istediğinde sıkıntı olmaması amacıyla bu sorunu nasıl halledebiliyorsunuz?
Konu sahibine özelden açıkladım buraya da yazayım belki ilerde aynı sorunla karşılaşan olur,
Nivusoft + PAYTR + bizimhesap + bizim hesap entegresi(nivusoftun)
Kullanmaktayım, tüm siparişlere entegratör ile fatura kesilmekte, ayrıca,
Site içi gizlilik sözleşmesinde iade ve iptali mümkün olmayacağı açıkça yazmakta,
Aynı şekilde sipariş ekranında ( hesabınız açık olması gereken yazan yer nivusoftta müşteri sipariş verirken gördüğü ekran) orada yazmakta,
+Kesilen fatura açıklamalarında sipariş numaraları mevcut, olası bir durumda kime gönderildiği hangi paket hangi tarihte, hangi tel hangi mail sipariş ip ve tarayıcı durumu gibi bilgiler nivusoft'ta mevcut olduğu için sorun durumunda bunlar benim gösterebileceğim kanıtlar,
Şuana kadar bir problem yaşamadım umarım yaşamayız, sizlerde öyle, TR şartlarında bu gibi durumların öngörülmesi gayet normal, (karapara aklama gibi gibi durumların önünde geçmek için)
Saygılar.