Sorularıma cevap alamadığım için çok üzüldüm. Ama kaçmanızı da anlayışla karşılıyorum. İlk mesajım da demiştim, izahı olmayanın mizahı olmaz diye. Sizin izah vereceğiniz bir şey yok. Ve görüyorum ki olayı yine: mağduriyete bağladınız, iktidar partisi'nin yıllardır oynadığı mağduriyet buna çok alıştığımız için normal geldi. Kimse sizin üstünüze gitmiyor, tevazu bir biçimde doğruları aksediyor. Ve kimse haddini aşmadı, olay siyasete de gelebilir neden çekiniyorsunuz? Siyaset yasak bir şey mi?
@oguzhanx; isimli beyfendi ile aynı görüşte
OLMAMAMA rağmen, İbrahim bey sizin tutumunuz pek hoş değil, ilgili arkadaşın düşünceleri de özgürlüktür, savunduğu ideoloji de sunduğu fikirlerde. Siz ama düzenli olarak baskı kurup aynı saygı seviyesinde cevaplar yazmıyorsunuz baştan sona okuduğum kadarıyla. Ekonomik durumu iyi olmayan Türk gencinin, Türk insanın bilgiye bu kadar zor ulaşması konusunda kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim lakin siz bu şekilde insanların görüşlerine, fikirlerine saygı göstermediğiniz sürece nefretle kınadığınız siyasi bireylerden hiç bir farkınız kalmıyor. Bu tutumla devam edecek halkın geleceği: ekonomik durumu iyi olmayan Türk genci için bilgi pahalı olmaya devam etmesinden ibaret. Lütfen savunduğunuz fikirleri kınadığınız insanlar gibi savunmayın, ancak böyle gelişir ve ülke sorunlarımızı çözebiliriz.
Son olarak evet bu forumda siyasi tartışma yasaktır. 10 yıla yakındır üye olan bir birey olarak söylüyorum ki siyasi tartışmaların sonu kesilmiyor ve çığ gibi büyüyor bu sebeple yasakta kalmalı. Siyasetini herkes dedesine, babaannesine yapsın. Değiştirilmesi gereken çoğu zihin oralarda, bu forumun %80 sorgulayan, düşünen teknolojik zihinlerden ibaret. A partilisi de B partilisi de.
Tartışmak gibi bir niyetim yok lütfen, saygısızlık yapıldıysa affola, biz dünyadaki sıradan "misafir" toz taneleriyiz sadece, ne ırkımız önemli ne ideolojimiz. Birbirimizi kırmayalım yeter. Saygı ve sevgili ile ikinize de.