Merhaba

Bir süredir mining işi ile uğraşıyorum. Kurulum vs de yapıyorum. Ancak 12 ay boyunca sabit kira geliriniz varsa düzeni hiç bozmayın. Mining işi kenardaki yatan hatta ölü gözüyle baktığınız para ile yapılır ancak kaybetme riskinide göz önünde bulundurarak bu işe girin. Paranızı tamamen bu işe yatıracaksanız çok iyi düşünün. Coin bugün 2 katına da çıkar dibe de vurur. Borsa olarak değil de illaki mining yapacaksanız yeni kart ile bunu yapın. 2.el kartın ne olduğunu bilemezsiniz. Kesinlikle borsa oynamayın mining çok daha mantıklı. Faiz olayına paranızı bağlamak size haram-helal mevzuları mantıklı gelmiyor anlıyorum ancak miningde sonuçta borsada işlem gören coinleri üretmek üzere çalışma mantığı olan birşey. Eğer bu işte bilginiz yok ise girmeyin derim. Çünkü miningde donanım bilginiz de olması gerekir. İlla olacak diye birşey yok ama ansızın duran bir rige nasıl müdahale edeceğiniz hakkında bilginiz yok ise sıkıntı. Ücretli destek bile alsanız size şöyle yapın bunu buraya takın demekten başka yardımcı olan olmaz paranızdan olursunuz.

İlla yatırım yapacaksanız altın alın koyun kenarınızı helal-haram derdiniz olmasın. Bu kadar yazı nacizane fikrimdir. Yatırım tavsiyesi yapmak haddime değil.