Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikler Merhaba

Ben yaklaşık bir kaç ay önce yaklaşık bir buçuk sene çalıştığım yerden kendi istiğimle ayrıldım bu süre zarfında yeri geldi evden yeri geldi ofisten çalıştım işe girdiğimden yaklaşık 4 ay sonra bana bir kağıtlar ımzalattılar yalnız bu kagıtlarda çalıstıgım şirketin ünvanı vs hiç birşey yazmıyordu benimde aynı sektörde basla bır işte çalışmamam için birazda gözümü korkutmamam ıcın ımzalattırdıkları bır kagıt cunku sicil numarasını sorgulattıgımda boyle bıryerın olmadıgını anladım yani çalıştığım yer ile imzaladıgım kagıt arasında hiç bir bag yok şimdi gelelim asıl meseleya bugun aldığım bir mesajda beni avukata vereceğini dile getirmiş ne hakla onuda anlamış değılım ayrıca sımdı arkadaslar dıyebılr ssksız neden calıstım mecburdum bu yuzden calısmam gerekiyor şimdi beni avkata verecegınden bahswedıyor ama suda bır gercek bana her ay yatan para bellı kımden yattıgı bellı hakım sormayacak mı kı evrak dogruysa bır evrakta oynama yapamazlarsa madem senın yanında calıstı neden ssksı yok vs dıye bu arada benım orda calıstıgıma daır kanıtlarımda var yanı ben anlamadım nasıl olucak yanı hadı benı mahkemeye verdı yanı anlamadım gıttı lutfen aranızda bu durumla karsılasmıs yada hukuk okuyan veya avukat bırı varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim

iyi forumlar saygılarımla ..
Önceki işyerinizden yeni işyerinize ticari sır kapsamında bilgi veya data taşımadığınız sürece bahsettiğiniz sözleşmenin bir hükmü yoktur. Mahkeme bu gibi durumlarda bu tarz sözleşmeleri geçersiz sayar. Birşey çaldığınızı iddaa ediyorsa da ispat yükü kendisindedir.