Tıklama oranı ve geliri için bir yorum yapmayacağım. Çünkü bu sitenin içeriğine, kullanıcının durumuna vs. her şeyde etki ediyor. Fakat verdiğin linkten yorum yapacak olursam;

- Sitenin tasarımı ve hızı gayet iyi. Pagespeed puanını biraz blogspot olduğu için düşürüyor. Çünkü sunucu kısmından biraz düşürüyor. Resim, sayfa optimizasyonu gayet iyi. Reklamların geç açılması da bence sorun değil. Hatta özel değilse reklamların nasıl geç açılmasını yaptığını belirtebilirsen bir sitemde denemek isterim. Ben de adsense reklamlarının puan düşürmesinden yakınıyorum.

- Reklam ekleme konusunda bence bir tane fazla var. Mesela "Yalancı Dizisi Oyuncu Kıyafetleri ve Elbiseleri hakkında bilgiler verdiği" yazısının üstündeki reklamı kaldırıp yerine onun bir altındakini ekleyin. Yani şu makale içi için verileni. En sonda ise reklam eklemeyin. Oraya benzer yazılardan veya hit almasını istediğiniz başka yazılara gerekirse banner şeklinde siz çıkış yapın. Sayfa görüntüleme sayınızı çoğaltın. Özellikle mobilden girilince orada üst üstte iki reklam fazla geliyor. Çünkü kullanıcı zaten aşağıya gidince sidebar ve reklamları da görecektir.

- Bu yayınları beğenebilirsin ve altındaki reklam alanı için ise hiç denemedim ama ikisini birlikte kullananlar var. Yani benzer yazılar kısmı 4 değil 8li şeklinde çıkıyor fakat 4 tanesi google reklamı oluyor. Onu bir araştırabilirsin. Genelde haber siteleri kullanıyor. RSS reklam kısmından yapılıyor olabilir.

- Extra gelir için ayrıca ek içerikler de düşünebilirsin. Ana sayfaya yer almasına gerek yok. Fakat mesela ünlü biri oyuncunun son model bir motoru vardır. O motoru ve içeriğini de içeren bir yazı oluşturabilirsin. Bu şekilde ünlülerin hobileri, evleri, dizinin çekildiği yerler vs. hakkında da hit alabilirsin.