Merhaba, özellikle @Coşkun Çetin; abime sormak istediğim için böyle bir başlık attım. Zira moderatöre soru diye açtığımda moderatör arkadaşlar maalesef ki konumu siliyor. Muhtemelen bunu silmeyeceklerdir. Sorum; benim bir ticaret konum var. Konunun ismini yönetim isterse vereceğim. Bu konuyu ilgili kategoriye açtığımda kategori moderatörü arkadaşta aynı işin ticaretini yaptığından benim konuyu sıradan bir kategoriye taşıdı. Ben bunda art niyet aramadım ama düşününce gerçekten garip geliyor. Belki konum doğru kategoride olsa daha fazla ticaret yapabilecekken başka bir kategoriye taşıdığı için işlerim az. Ayrıca bu kategori moderatörü arkadaş ilgili kategoriye konu açabilmem için reklam almam gerektiğini söyledi. Ben Coşkun abiye bunun doğruluğunu sormak istiyorum sadece. Gerçekten içime kuşku düştü beni yanlış anlamayın ne olur. Artık konu açarken ellerim titreyerek açıyorum yine ban cezası alacağız yok yere diye.

Edit: Burada hiçbir moderatöre atıfta bulunmuyorum. Sadece silinmesinden korktuğumu belirttim. Yönetimden kimseye laf atma gibi bir hakkım yok. İnsanlar bizim için çalışıyorlar, forum için çalışıyorlar. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın.