Evet, söylediklerinizde haklısınız.. Her koyun kendi bacağından asılır. Şahsen görünen yerlerime yaptırmıyorum ben. Pişman olacak bir şey olmuyor dolayısıyla.
Ya delisiniz (yanlış anlaşılmasın lütfen dosthane kardeşçe dostça bir hitap diye düşünün) diyeceğimde konu facebook sohbeti gibi ilerleyecek

Bence kesinlikle görünmeli, en azından uygun bir kıyafet ile veya sporda plajda vs görünmesi gerekiyor.
Ben tabi ki görünmesini istediğim yerlere yaptırıyorum, örneğin sağ kolum, boynum, sol omzum ve göğsümün bir kısmı, sol el parmaklarımın üzeri.
Piercing yaptırdığımda da böyle yaptırdım kaşıma, kulaklarımı deldirdiğim zamanda (ilk kez 16 yaşında deldirmiştim mesela)
İşin aslı fiziki olarak güzel bir görünüşte kaldığım sürece sonra yaptıracaklarımı yine böyle yaptıracağım.
Benim için bir aksesuar, bir kıyafetten farksız aslında, tek fark şu çok çok beğendiğim şeyleri yaptırıyorum ki sıkılmayayım.
Mesela 98 yılında aldığım bir saati halen beğenerek kullanıyorum, dövmelerimde böyle.
Yaptırmayan arkadaşlar illa ters görebilir bizi linç edebilirler ancak ben yakışan herkesin yaptırması taraftarıyım, ha uyumlı bir saç kestirmişsiniz ha dövme.
Yaptırmak isteyen varsa en azından bir kere denesin arkadaşlar, bir ömür keşke diyeceğinize deneyin bir mutlaka hevesiniz gitsin.
Son Dip Not: İsim yazdırmayın

Ben yazdırdım pişman değilim ama sonra işte değiştirmek falan uğraştırıyor biraz model seçemiyorsunuz vs. :P