Yazınızı okudum hocam emeğinize sağlık, Funnel konusunda destek oluyor musunuz merak ettim
Hammaddelerin üretimi, yurt içi ve yurt dışı satışı olan 92 ülkeye ihracat gerçekleştiren 2014 yılında halka arz olmuş. Sektöründe en başarılı firmalarının başında gelen Holdingleşme ve Dijital Dönüşüm sürecine giren uluslar arası bir firmanın E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Yöneticiliğini gerçekleştiriyorum. Malum globalleşen ve değişen dünyada pazarlama süreçleri Dijitale evrildiğini gözlemlemek zor değil.
Bu nedenle tabi ki sadece standart Adwords, Seo, Sosyal Medya Reklamcılığı süreçlerini ekibimle beraber yönetmek değil, tamamen dijital pazarlama ve dijital dönüşüm planlarımıza birçok pazarlama stratejisini dahil etmeye çalışıyoruz. (Buda onlardan biri) 10 yılı aşkın süredir Dijital Pazarlama alanında profesyonel olarak görev yapıyorum.
Markalaşma ve büyüme süreci için çok fazla Puzzle parçaları mevcut. Bir dönem birçok firmaya dışarıdan danışmanlık hizmeti sağladım. Fakat şuanda böyle bir hizmet sağlamıyorum. Bu şekilde bir arayışım şuanda mevcut da değil aslına bakacak olursanız.
Fakat ekstra olarak talep gelirse
maksimum bir firmaya yada projeye danışmanlık boyutunda hizmet verebilirim. Ama hangi konuda destek istediklerine bağlı. Tercihim bir firma destek almak istiyorsa 360 derece bir danışmanlık hizmeti vermek olacaktır.