Candede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başınız sağolsun aynı dert annemde 5 kere tekrarladı son 3 yıldır hiç bir şey yok Allah'ıma şükürler olsun. Toprağı bol olsun. Az ağlamadım ben de.
Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başınız sağolsun hocam, mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin
celalyesil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hocam çok zor. Tesadüf bu ya şuan bu konuyu okurken eski bir komşumuzun vefat haberini aldım bende.
WhySakaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah rahmet eylesin hocam başınız sağolsun. Öyle şeyler yazmışsınız ki; benim annem de sinir hastası. Kullanmadığı ilaç yok desem yeridir. Sinir, gizli kalp, tansiyon, şeker, kemik erimesi daha neler neler. Yaşım 24-25 olmasına rağmen arkadaşlarımla dışarıdayken; tek bir aramasını bile kaçırmıyorum. "Oğlum gelirken şunu alır mısın" demesiyle nerede olursam olayım isterse arkadaşımın en mutlu gününde hemen çıkıp o şeyi alıp anneme götürüyorum. Allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin Rabbim . Sinir hastalığı sebebiyle arada bir baygınlık geçiriyor ve bayılıyor; 1-2 saat bazen 4-5 saat uyanmıyor. O baygınlık sırasında işte içim öyle bir sıkılıyor ki o sırada okumadığım dua kalmıyor. Allah yardımcınız olsun hocam gerçekten çok zor bir durumdur tahmin edebiliyorum
Cümlenizden allah razı olsun abiler. Hepinizin yazdıklarını okudum allah sağlık şifa versin ihtiyacı olan herkese zor durumlar yaşıyoruz desteğe ihtiyacınız olursa sizin bana verdiğiniz gibi bende sizlere desek olmak isterim