serkancelik1994 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsiburada pişmanlıktır. Uzak durun.
Herkesin deneyimi kendine sanırım. Bense oldukça memnunum. Hepsiburada dan son üç ayda ciddi sayıda ve maliyette alışveriş yaptım ve hiçbirinde problem yaşamadım.

Hatta son başıma gelen olaydan da bahsetmek gerekirse, 300 lira bandında bir ürün aldım fakat daha sonra ölçülerinin daireme uymayacağını anladıktan sonra iade talebi oluşturdum. Hepsijet ile teslim almaya geldiler fakat desisi yüksek olduğu için alamadan gittiler. Durumu Hepsiburada çağrı merkezine ilettikten sonra özür dilediler ve geri dönüş yapacaklarını bildirdiler. Birkaç saat sonra çağrı aldım ve para iademi gerçekleştirdiklerini; ürünü istersem imha istersem kullanabileceğimi yani kısacası bende kalabileceğini; yaşanılan aksaklıktan dolayı memnuniyetimi sağlamak için hediye ettiklerini söylediler. Yani kısacası müşteri memnuniyeti açısından da iyiler.

Bu arada diğer bir arkadaşın da bahsettiği gibi, telefonlar kutularına kadar sapasağlam geliyor. Ben de bundan 4-5 ay önce hepsiburada dan aldım telefonumu. Siparişi verdiğimin ertesi gün de, teslimatına geldiler.