Merhaba, kripto paralar ile ilgili şimdiye kadar en fazla binance hesabı açıp ethereum almış biri olarak işin daha teknik kısmına girmeye, öğrenmeye çalışıyorum ancak henüz daha başında anlamadığım bir sorunla karşılaştım. Yardıma ihtiyacım var. Yardım edenlere teşekkürler şimdiden.

Binance hesabımdan tamamen öğrenmek amacıyla 50 TL'lik BNB alarak (0.012 BNB) bunu MetaMask cüzdanıma gönderdim. Arada kesintilerle 0.0104 kalmıştı en son cüzdanda. Daha sonrasında pancakeswap kullanarak KardiaChain(KAI) adlı tokeni almaya çalıştım. Burada deneme olsun diye 0.0004 BNB ile takas işlemini gerçekleştirdim ve bunun sonucunda 3.499 KAI düştü MetaMask cüzdanıma. Buraya kadar her şey gayet normal, sorun yok ancak Metamask cüzdanımda niye olduğunu anlamadığım bir şekilde 0.0036 BNB kaldı. Ve yine anlamadığım bir şey ne bu BNB'leri KAI'ye ne de KAI'leri BNB'ye de çeviremiyorum. İlk sorum BNB'lerim nereye gitti, nerede hata yaptım? İkinci sorum ise sürekli çevirmeye kalktığımda "şu kadar daha BNB'ye ihtiyacın var" gibi bir şey diyor bunun nedeni nedir?