Birkaç yıl önce hepsiburada üzerinden satıcısı hepsiburada olan bir ürün almıştım.
Aynı gün kargo yazıyordu.Bir hafta boyunca kargolamadılar.İptal ettim.n11 üzerinden 5 TL ek ücret ödeyerek aldım.
N11 siparişim 2 gün sonra geldi.Ürünü kullandım.
14. gün hepsiburada iptal edilen siparişi kargoya vermiş.16. gün evde değilken kargocu gelip şifre olmadan başka birine kargoyu teslim etmiş.Kargoyu akşam eve gelince teslim alıp iade etmek istediğimi söyledim.
Hepsijet kargo alım talebi oluşturdum. 3 gün boyunca teslim almak için gelmediler.Bu süreçte defalarca telefon görüşmesi yaptım.
Kargoyu teslim almaya gelmedikleri için ben gelip teslim edeyim dedim.Kargo şubesinin adresini vermediler hiçbir şekilde.Özel bir bilgiymiş bu.
Baktım olmayacak THH'ye başvurdum.6 ay sonra lehime sonuçlandı.Tabi bu süreçte ne arayan var ne soran.
Özetle paramı 6 ay boyunca kullandılar.6 ay sonunda iade ettiğim ürün %10 zamlanmıştı.Her türlü onların lehine geliyor.
Hepsiburada üzerinden ürün alırken iki kere düşünüyorum.Satıcısı hepsiburada ise bakmıyorum kesinlikle.