PetitJoueur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rahat ol tabi. Daha yolun çok ama çok başındasın herşey için. Güzel bir yol çiz, sonra uygula milletin dediklerini duymadan. Gerekirse anne babana da kulaklarını tıkayacaksın bu arada haberin olsun şimdiden. Onlar senin elbette en iyisine sahip olmanı, en güzel hayatı yaşamanı ister ama nesil farkı bunu gerektiriyor biraz. He alıngan, kırılgan insanlarsa fikirlerini al, mantıklı gelen üstünde düşün ama son kararı sen ver. Canın da olsa başkası vermesin senin adına karar ki hata da yapsan "ben yaptım, düzeltirim" diyebilesin.

Bir kaç saat sonra okuluna git, arkadaşlarınla vakit geçir. Aynı pencereden bakmasan da yakın pencerelerden baktığın kişiler vardır elbet. Hayatında yoksa da bul onları ve hayatına al. Arkadaşın olsunlar. Sana faydalı olacak kişiler onlar çünkü. Bu yaşlarda zıt pencerelerden bakanlardan uzak dur. Hassas yaşlar bunlar. Herkesin lafına göre hareket edebileceğin yaşlar. Bunu yapma.

Derler ya sen daha yeni gidiyorsun ama ben geri dönüyorum diye. Biraz öyleyiz şu an seninle

He keşkelerin olacak hayatında bu arada. Ama başkasının lafıyla hareket ettiğinde söylediğin keşke ile kendi kararın neticesinde söylediğin keşke arasında dağlar var bunu da bil. Kendi kararın olana daha çok tahammül ediyorsun. Başkasının dediği ise sanki dünyanın sonu gelmiş gibi geliyor insana.

Ne çok abilik yaptım gece gece
Var tabii arkadaşlarım bu konuyu açma fikri gerçekten güzel sonuçlandırdı yorumlarda sizin gibi güzel insanların olması beni çok mutlu etti abi. En yakın zamanda 1 ay 5 tradei doldurup Instagram işlerimi yoluna sokup kendime düzgün bir bilgisayar alıp yazılıma yöneleceğim okuldaki öğrendiğim ile kalmayacağım ileride eminim bana iyi şeyler getirecek. Sizin de ilginiz ve abiliğiniz için teşekkür ediyorum