Öncelikle okul hayatınızda başarılar dilerim. İyi veya kötü bir okula başlamışsınız bu da bir başarı. Bana kalırsa kendinize hangi yolu tercih etmeliyim sorusunu sormalısınız. Adalet mi yoksa mevcudiyetteki bilişim mi? diye. Lise belki öğreneceklerinizin %10'unu sizin hayatınıza sokabiliyor, hayatınızı değiştirebileceğiniz kısım üniversite itibariyle başlamaktadır. Adalet ve Hukuk hakkında çok bilgim olmasada yazılım kısmı bir hayli geniş kapsamlı bir bölümdür. Bu bölümü doktor gibi düşünebilirsiniz, binlerce farklı noktaya ayrılmakta. Günümüz çağı artık teknoloji ile yoğrulduğu için size elbette ki tavsiyem bilişim üzerinden devam etmenizdir. Eğer ki kafa patlatarak ben bu işi yapabilirim diyebilecek durumdaysanız mevcudiyetteki yerinizden devam ediniz. Bir çok hata ile karşılaşacaksınız ama yılmadığınız takdirde bu sektör uzun yıllar gelir vaad edecek bir meslektir. Kendinizi geliştirdiğiniz takdirde kariyer açısından güzel yerlere gelebilir, veya mevcut bir yerde çalışarak yan taraftan da pasif gelir elde edebilirsiniz.
Teşekkür ediyorum sanırım yazılım üzerinden devam edeceğim