Uzun süredir kendi köy işlerimiz , çalıştığım ve bir kısımda da tatilde olduğumdan dolayı foruma giremiyordum boş olduğumda da girmek istemedim .

Bir kaç hafta sonra üniversitem açılıyor üniversite de biraz daha rahatım boş zamanımda şuana göre fazla bu yüzden kendime bir iş arıyorum sizlerin de fikrini almak isterim .

Kafamda eski yaptığım küçük işler var yeni atılmak istediklerim var ne yapsam aradayım Daha önce smmpanallerde kullanılmak için İnstagram User|Pass üretip satıyorduk , güncelleme geldi hesap açılmadı bıraktık ve son zamanlarda masraflardan kar çok az oluyordu müşteri falan da azaldı şuan girsem müşteri bulmakta zorlanabilirim eski telefonumda 70 ' e yakın user hakkında soru soran alan veya deneme isteyen vardı şimdi hiçbiri yok baştan pazar yaratmam ve üretim için instagramı aşmamız gerekebilir , İnstagram hesap alıp satımı ile ilgilendim şuan alıcı da satıcı da çok fazla yok . Çok önceden instagram üzerinden takipçi ve beğeni satıyordum güncellemelerden sonra atılan takipçilerin hepsi düşmeye başladığında bıraktım şuan da piyasada düşmeyen takipçi var herhalde tekrar başlayabilirim , bunun için kendimiz de servis kurmak istedik eski hesaplardan falan ama masrafı çok diye bırakmıştık .

Bu işler bir yere kadar tabiki de asıl merak ettiğim adsense , youtube , e-ticaret ( ebay olabilir ) , mobil uygulama gibi şeyler bunlara başlamamı önerir misiniz ? teknodetayi.com diye bir site kurmuştuk ama öylece bıraktık yarından itibaren makale girip tekrar devam ettireceğiz news kaydı var ama adsye başvurmadık , başvurduğumuzda bir para kazandığımızda çekmek vergiden dolayı sorun yaratabilir . apk sitelerinde link kısaltma ve farklı gelir getiren siteler ne kadar kazanç sağlar masrafı ne olur ? Youtube nasıl bir içerik ile başlayabilirim ? Görüntü alıp seslendirsem veya ses alsam altyazı geçsem bazı yerlerden telif yer miyim ?

Link Kısaltma nasıl yapılır nasıl bir yol izleyebilirim kazanç olarak memnun olan var mı ?

Telegrama , Facebook Grubuna nasıl kitle çekeriz veya telegramda 10-15 Bin kitleniz olsa ne yapardınız ?

İnstagramda 10.000 Takipçili bir sayfanız olsa ne sayfası olmasını isterdiniz ve o kitleyi nasıl kullanırdınız ?

Kafamda bir çok şey var konuda baya karışık oldu kusura bakmayın