Arkadaşlar ben aşı karşıtlarının argümanlarını dinlemek istiyorum.
Gerçekten düşündüğünüz şeyleri (bilimsel makaleler ve bilirkişi raporları vesaire ile) ve neden o şekilde düşündüğünüzü yazsanız ve tartışsak?
Birbirimizi iğnelemek yerine (mecaz anlamda) birbirimizin argümanlarını tartışalım.
ben niye karşıyım. birincisi bilim kurulu sağlık bakanı vs hiç birinin dürüst olduğuna inanmıyorum. hele mehmet ceyhan falan hiç güvenilir değil.
virüs ilk çıktığında ne oldu çinde? insanlar metroda falan yerlere yatıp ağızdan burundan kan gelip ölüyorlardı. ne oldu bunun yalan olduğu ortaya çıktı. artık öyle ölen yok
ne dediler maske korumaz. sonra maske zorunlu oldu. şimdi ne diyorlar maska sadece hasta olanın bulaştırmasını önlüyor. yarın maske takan ciğerlerini bitirmiş gçmiş olsun demeyeceklerini kim garanti eder?
pcr trstleri . bir günde 3 test yapan ronaldo nun bile ikisi virüslü birisi negatif çıktı ve saçmalık dedi. ki prc test kitini bulan adam bile bu kitler hastalığı tspit etmez dedi.
aşı olmak koruyorsa gerçekten aşısızları neden zorluyorlar? aşı olun siz kurtulun. ki aşı yokken ülkemizde ölüm yoktu nerdeyse şimdi yaz günü bile aşı arttı ölümler arttı.
hadi onu da geçtim sinovac diyorlardı milyonlarca kişiye vurdular sonra ne oldu sinovaclılar da ölüyor hastalanıyor üçüncü illa biontec olacaksın yarın ne diyecekler Allah bilir.
ayrıca aşı firmaları bile aşılarına güvenmediği için bize kağıt imzalatıyorlarsa sağlık bakanlığı korkmayın ölmezsiniz eğer ölürseniz kalana sigorta vs sunması lazım. sunuyor mu ?
ben iki kere atlattım evdeki herkes atlattı sıcak içecekler bol c vitamini derken bir şey kalmadı . kolayca attlatığım bir hastalık için ne idiğü belli olmayan bir sıvıyı almak istemiyorum.
DSÖ üçüncü doza gerek yok diyor bizimkiler 4. dozu hazırlıyorlar. geçen kendine doktor diyen birisi çıktı 12 yaş altına da aşı vurulmalı dedi. önceden neydi çocuklara bulaşmıyordu hatta hiç zarar vermiyordu hafif atlatıyordu.