Nisan ayında işletmemin reklam hesabı kısıtlandı. Bu hesap 5 aydan fazla süredir düzenli reklam çıkılan bir hesap ve bütçeleri de yüksek denebilir. Çıkılan reklamlar kurallara uyuyor daha öncesinden onaylanmayan reklamlar var ama tarihleri çok eski yeni bir olay değil. Nisan ayından beri göndermediğim belge onaylamadığım kimlik doğrulaması kalmadı. Her hafta şüpheli işlem diyip kimlik onayı istiyorlar veriyorum bu sefer değerlendirme talep ediyorum adımlarda sistemsel sorun çıktığından değerlendirme talep edemiyorum. 5 aydır bu süreçle uğraşıyorum artık son noktayı koyup kalıcı olarak reklam hesabını kapattılar. Nedeni kimliğimin onaylanamamsıymış. 3 kere onaylanan kimlik tekrar istendiğinde tekrar gönderdim ne hikmetse bu sefer onaylanamadı... Reklam vermek istiyorum ama sayfalar işletme hesabına bağlı olduğundan ve ne reklam hesabını silip ne de yenisini açabildiğimden reklam veremiyorum. Aynı şekilde işletmeyi silip sayfaları başka işletmeye devretmek istediğimde de ne sayfalar siliniyor ne işletme siliyor kısıtlama olduğundan. Bu sayfalar şimdi öyle reklamsız kaldı mı? Çaresizliğin zirvesindeyim bu konuda tecrübeli birisi varsa destek olabilir mi?