English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merak etme ben bilinçli bir secmenim. Hepsi aynı halt ama bu ülkenin de bu hale gelmesinden reisin sorumlu. Yanlışı göstermeme konusuna gelince a haberde aynı.
bak sevgili arkadaşım a haber vb. hiçbir haber kanalı izlemem herkes kendine çalışıyor. belediyelerin nasıl yolsuzluk yaptığını da az çok biliyorum. eminim bilinçli seçmensin fakat chp seçmeni bilinçli gerisi koyun gözüyle bakan benim gözümde bilinçli seçmen değil. ne kadar kötü olursa olsun cumhuriyet halkın kendi kendisini yönetmesidir bu kadar. ben ibb seçiminde chp adayına oy vermedim ama bu benim başkanım değil anlamına gelmez. aynı şekilde de ankara ve diğer iller de aynı durum. fakat cumhurbaşkanı oy ile seçilip benim cumhurbaşkanım değil yok diktatör söyleminde bulunamazsınız kimse söyleyemez.

neyse herkes kendine yontar fakat bu ülkede vaadlerini en çok yerine getiren erdoğan. oy kaybı olmasına karşın erken emeklilik konusunda da geri adım atmadı. şimdi chp yönetimine gelelim; ak partili biri bir kadına laf atıyor olay çıkartıyorlar kadın hakları bunun yanında chp belediye başkanı bir kadına tecavüz ediyor bunu da kameraya çektiriyor çit yok.

vaadleri kendi yapmış gibi gösteriyor öte yandan metro hatlarını hafriyatla dolduruyor. herkes herşeyi görüyor ama bazı şeyler oy uğruna ses çıkartılmıyor. oy uğruna hdp iyi partililere it dedi sesini çıkartmadılar gibi gibi sayılacak çok şey var.

bilinçli seçmen sadece siz değilsiniz inanın 🙂