merhabalar, ben uzun süredir coinlerle uğraşıyorum benim için artık bi meslek oldu ama tabiki 7/24 canlı bi piyasadan artık sıkıldım bunun için kendi yöntemlerimle bi bot yazmak istiyorum. Botu yazmak için neleri öğrenmem gerek?
1. Bot tradingviewden verileri ve komutları alacak. (komut aldığı bir indikatörün kodunu bilmiyorum bu sorun yaratır mı?)
2. bot'a bir mum formasyonu öğretip ona göre özellikle 1 saatlik grafikte destek direnç çizip ona görede alım satım yapacak.
3. toplamda 3 indikatör ve 1 mum formasyonunu bot a öğretmem lazım. 3 ya da 4 koşul aynı anda gerçekleştiğinde kalan bakiyenin %50siyle işleme girmesi lazım.
4. stop noktası olacak. hedef noktası içinde 15dk lıkta ilk hedef %2 . diğer saat dilimlerinde ise ilk hedef %5 . 2. hedefleride KODUNU BİLMEDİĞİM indikatör belirleyecek.
5. Bot sadece spot işlem yapacak kaldıraçlı işlem yapmayacaktır ve 7/24 çalışması lazım.
hangi dilleri ve verileri nasıl çekeceğimi bilen birisi söylerse ona göre kafa yoracağım. yapay zeka bu işte var mı ya da neresinde var?
NOT= botu yaptığımda yani 1-1,5 yıl sonra kar-zarar verilerini paylaşacağım