omuryayla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki hocam beni arayan kişilerin bi arkadaşında dediği gibi tüm bilgilerimi bilmesi normal midir? Bankanın bunları koruması gerekmezmi? Birde blokeli tutarlar mahkeme kararını mı bekler bankanın araştırması bittiğinde mi iade edilir sizce? Bankayı suçlamak adına da sormuyorum suçlu burada benim zatende anormal bi durumlarda var yani.
Android kullanıcısı olduğunuz için net bir şey söylemek imkansıza yakın. Çünkü kurduğunuz x uygulaması tüm bilgileri telefonunuzdan toplayabilir. Telefon numaranızı ve/veya diğer bilgilerinizi bir başka uygulama üzerinden erişip çaprazlama yöntemi ile bilgilerinizi tamamlamışta olabilirler. Bunun dışında banka çalışanı bir kişi içeriden bilgilerinizi sorgulamış olabilir lakin tüm bilgileriniz KVKK gereği gene banka çalışanına gösterilmez.(temel bilgileriniz gözükür ve tahkikatte tespit edileceği için böyle bir ihtimal varsa bütün paranızı geri alırsınız) bu çok düşük bir ihtimal olmakla birlikte ilk buna bakılıyor.(süreç değişmişse bilemem)

Bunun dışında bloke tutar bankanın güvenlik prosedürleri sebebiyle uzunca bir süre bekleyebilir bu süre 3 aya kadar çıkabiliyor.(para yatırılmaya çalışılan hesap ve sizin hesaplar inceleniyor dallanıp budaklanıyor anlayacağınız. dava açtığınız için)