AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bana net bir şekilde banka da köstebek olduğu kanaatini verdi. Artık hiç bir insana güven olmuyor. Banka da her hangi bir işlem sağlayamaz kendi yetkinliği ile birlikte ancak üçüncü taraflara durumunuz hakkında bilgi geçebilir ve de o an ki bilgisizliğinizden(Haber Konusunda) yararlanabilir. Gayet açık ve net. Köstebek olduğu ortada banka da, ancak maalesef teşhis edilmesi imkansız gibi bir şey. Tabii ki bankanın çalışma periyodu hakkında hiç bir fikrim yok. Ancak sizden haberdar olan veya olabilecek kişiler araştırılmalıdır. Bu ciddi bir durumdur. Size bu denli (Geleceği Biliyor)'muşcasına işlem yapanlar bizlere neler yapar. Her şey ortada aslında.
Aynen hocam zaten ben bi tuzağa düştüm tamam da, arayan şahıs ismimi soyismimi iş adresimi ev adresimi daha fazlasınıda kendisi ben söylemeden söyledi sohbet esnasında. (örnek ankara/keçiören şu sokak şu cadde şu apartman no 3'e mi gelsin kartınız vs) gibi. Hesabımda para olduğunu sadece eşim ve ben biliyoruz başka kimseninde haberi yok. Tarafsız şekilde bakıyorum düşünüyorum yine tamam hatalıyım ama karşı taraftada bi suç var diyorum. Dediğiniz herşey kelimesine kadar doğru katılıyorum.