Asiyi uretenler kefil olmuyor aşıya siz kefil nasil oluyorsunuz. Diger asilar 100 yildir var defalarca test edilmis. İş baskisiyla yada farkli nedenlerle asi oldun diye bura da insanlara cahil demeye hakkiniz yok. Asi icin gittiginizde size hergangi bir test yapilmiyor. Belkide bu asiyi vucudun ters tepecek geberip gideceksin. Sadece sunu soyluyorum asi sebebiyle ölenler olsaydi devlet bunu aciklarmiydi? Ayrica cocuk dusunen insanlar var. Bircok yerde cocuk dusurme olanlarinin yuzde bilmem kac arttigi yaziyor. Hic birimiz bilim adami degiliz. Ne oldugunu bilmediginiz seylere prof. gibi yorumlar yapmayin. Ayrica cevremde bircok 3 asi olup agir korana geciren var istatiksel olarak bu vakalar daha az deniyor ama daha cok olsa sizce bize söylermilerdi? Dunyada resmi 5 milyon kisi ölmüs ama tahminlere gore 15 milyin kisi olmus bu veriler bile dogru degilken birakin herkes kendi kararini versin. Asi olanlar hastaligi daha hafif atlatiyor. Asi olanlar hastaligi daha az yayiyor diye birsey yok. Asi karsiti propogandasi yapmiyorum 2 doz asi oldum. Fakat internetten belli yazilari okuyup bilim adami olunmuyor. Bircok bilim adamida tam tersini soyluyor. Hayatima ve yasam sagligima kefil olacaksaniz gelin imza atalim hemen 3 doz asimida olayim. Normal mevcut grip asilarinda bile felc kalan insanlar var. Kimseye kefil olmiyacaksaniz millete burada cahil demeyin.