Arkadaşlar merhabalar,
Bir e-ticaret sitesi fikrim için logo çizimi yaptırmak istiyorum. Sitenin tasarımı şu anda belli, logoyu tasarlayacak arkadaş bu tasarımdan yola çıkabilir.
İlerleyen dönemde bardak, saksı, afiş, karton, t-shirt üzerine baskısı yapılması planlanıyor bu yüzden sadece webte değil baskıda da hoş durabilecek bir şey olmasını düşünüyorum,
Logo bittikten sonra göndereceğim fotoğrafların ( kupa bardak fotoğrafı ) dekupe işlemi yapılıp, farklı bir arka plan ile tekrar hazırlanması gerekecek. Bunlar aynı zamanda sosyal medya gönderisi olarak da paylaşılabilir. İsterseniz teklifinizi direk sosyal medya gönderisi fiyatı üzerinden de iletebilirsiniz.
Daha önce bir kaç arkadaş ile farklı sitelerin logoları için anlaşmıştık ancak yaratıcılıktan uzak, hazır şablonlar üzerinden ilerlemiştik. Revize çalışmalarında da aynı logoların sadece fontu değiştirilip aynı usülde logolar iletildi. Ben de arkadaşların emeğine saygısızlık olmaması ve tatsızlık çıkmaması adına ödemelerini yaptım ancak
lütfen yaratıcı fikirler konusunda kısır bir döngüde olduğunuz bir dönemdeyseniz bu sefer teklif iletmeyin. Hepimiz insanız, bazen aklımızı tam olarak işimize odaklayamıyor olabiliriz.
Geçen sefer beklediğimin çok çok üzerinde teklif almıştım ve mümkün mertebe bunlara dönüş yapmaya çalıştım ancak yapamadığım arkadaşlar varsa affola. Tasarımı yapmak isteyen arkadaşlar daha önceki logo ve varsa mock up çalışmalarını, istemiş oldukları ücreti ve ödeme şeklini, teslim süresini belirtebilirlerse çok sevinirim. Özel mesaj kutumu sık sık kontrol edeceğim ancak doluysa direk konuya mesaj olarak tasarım konunuzu bırakabilirseniz oradan da inceleyebilirim.
Hepinize keyifli forumlar dilerim.
Edit : Bütçem forum ortalamasının epey bir altındaymış, gelen tekliflerden bunu anlıyorum ancak benim bütçem 500 TL ve üzeri olsa, zaten tasarım yarışması kategorisinde konu açardım arkadaşlar
Forum alt limitleri veya bir tık üzerinde bir bütçem bulunuyor.