Öncelikle pasif gelir konusunda bir algınızın oluşması çok güzel. Pasif gelir için orta uzun vadede para kazanmanız çok olası buda ancak emlak ile olur. Sistemde kazandığınız parayı sisteme değilde emlağa yatırırsanız belli bir süre sonra pasif gelirleriniz oluşur. Dünyada iki tip pasif gelir elde bilirsiniz ya emlak sahibi olarak yada finansal piyasaları takip edip kazandığınız parayı sisteme değilde inandığınız firmalardan hisse senedi alıp uzunca bekleyerek. Yoksa 10K kazanıp 7K harcayarak pasif gelir olmaz uygulama, ticaret vs. sadece para kazanma aracıdır size pasif gelir sunmaz doğru yerde doğru zamanda emlak alacaksınız yada hisse senedi.
Basit bir örnek vereyim size; 2013 yılında sıfır ibiza almıştım 37.800TL ye bulunduğum şehirde çok rağbet görmeyen bir merkezi iş hanında ofisler satılıyordu 1+1 15 bin TL civarı 2 tane alabilirdim ama almadım gittim sisteme parayı geri verdim. Şuan bu iş hanı yıkılıp yeniden yapıldı 1+1 ler 1 milyon dan satılıyor. Anlatmak istediğim doğru yerde doğru zamanda emlak yatırımı yapmak.