Ben bir müşteriye sorunsuz şekilde instagram hesabı sattıydım mağaza özelliği açık, ne yaptılarsa hem hesapta mağazayı kapattırmışlar hem de beraberinde verdiğim facebook hesabında reklam kısıtlaması yemişler. Bunu benim üzerime yüklemeye çalışıp iade almak istediler. Sizin durumda buna benzemiş biraz 😊
Evet.. sonuç ne oldu sizde peki?
Bu hep böyledir hocam, forumda yüzlerce script kurulumu yapmışımdır. Ne zaman ekstra olarak yardım etmek istesem ipin ucu kaçıyor, müşterinin tavırları da değişiyor. O yüzden konu da her ayrıntısına kadar bilgilendirmeyi yapın, ek bir istek olduğunda da bu şekilde hizmet veremiyorum dersiniz. Başınız ağrımaz. Kimsenin istekleri ruh sağlınıza zarar verecek kadar, hayat enerjinizi sömürecek kadar değerli değil. Allah güç, kuvvet ve sabır versin.
allah razı olsun ahmet hocam...
teşekkürler hocam...
Rica sözcükleri aradım ama size kölesi gibi davranmış, evet......
teşekkür etmek bu kadar zor çünkü bu hayatta, istiyorlar ki paranı verdim çalış. ama maalesef, o kadar düşmedik...
403 hatası alıyorsa. Hatalı veya açığı olan bir WordPress kurulmasından dolayıdır.
WordPress'i cPanel üzerinden kurulduğu zaman dork açıklı versiyonunu indirebiliyor.
WordPress kurulumunu kim yaptıysa hata ondan kaynaklıdır.
Ek olarak admin panel şifresinin basitliğide önemli.
Aynı şeyi kendim yaşadığım için söylüyorum..
ben sorunun çözümünü biliyorum fakat kullandığı üslup yüzünden direkt olarak havale ettim. zaten üzerime de vazife değil, konuda bilgilendiriyoruz...
Sanırım en zor sektörlerden biri bu işler

insanlar bir iş vererek işi yapanı satın aldığını zannedip her şeyi yaptırmaya çalışıyor...
hiç sorma hocam, hizmet sektörü hep böyle...
Böyle insanların kimliğini belli edin hocam insanlar aynı duruma düşmesin..
hangi birini edeceğiz hocam? biri gidiyor öteki geliyor, hangisine yetişeceğiz....