HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet oradaki alaycı benim orada absürt mizah ile ülkenizin ve ekonomin ne kadar kötü olduğunu vurgulamak istemiştim ama absürt mizahı bilmediğiniz için üzüldüm

Sen şimdi geçen seneki açıklaman rakamlar yalan idi bu senekiler doğru bilgiler bakan geçen sene yalan söyledi şuan doğru bilgileri veriyor mu diyorsunuz cümle alem yalan olduğunu biliyormuş peki cümle alem bu senenin
Doğru olduğunu nereden biliyor?
Yav ben sana laf anlatmayamı çalışıyorum banane sen neye inanmak istiyorsan inan. İster bu seneki verilere doğru de ister deme, ister aşı ol ister olma. Banane kardeşim. Madem aşı karşıtlığını savunucaksın bari tutarlı olun. Geçen seneki veriler yalandı, bu senekilerde yalan olabilir. En azından geçen seneye göre açıklama konusunda daha rahatlar. Rakam daha tutarlı olabilir. Hadi onu da geçtim virüs geçen seneki virüsle aynı mı? Kaç tane varyant dolaşıyor. Şuan ki varyant daha bulaşıcı. Bunlara rağmen geçen seneyle kıyaslayıp elmayla armutu toplayıp bir şeylere bölüp aaaa aşı bir işe yaramıyor diyorsunuz. Şaka gibisiniz yav.
Edit. Seni cevap yazma zahmetinden kurtarayım, hem vaktimi daha faydalı kullanmış olurum.