Arkadaş çevremde her zaman söylerim yapı kredi pişmanlıktır diye. Nasıl bankanın suçu yok siz başvuru yapıyorsunuz ve bilgilerinizi biri alarak sizi arıyor. Burayı yanlış anlamadıysam bankada bir problem var.
Yapıkredi o kadar pişmanlık ki 40 gündür kimseden bir tane bilgi alamadım olayın gidişatı ne yönde ne oldu ne bitti ne olacak hiç bir şekilde ne telefondan ne şubeden bilgi alamıyorum. Bilmiyoruz diyorlar
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Kurduğunuz uygulama orjinal yapıkredinin uygulaması değil miymiş? Tam olarak bu adamlar hangi konuda hakimiyet sağladı ve para çıkışını gerçekleştirdi? Bunu tam anlayamadım.
Teşekkür ederim hocam. Kurduğum uygulama casus yazılımmış dolandırıcıların bana indirttirdiği. Casus yazılımda aramalar yönlendirilmiş smsler sadece o program üstünden görünüyormuş yani benim hiç bişeyden haberim yokken onlar aslında arka planda çok şey yapıyorlarmış.
Cidden okurken kendi canım yandı. İnşallah en kısa sürede sonuç alıp bloke koyulan parayı alabilirsiniz. O parayı çalan kişiler onu nasıl harcayıp tüketiyorlar anlam veremiyorum. Çok geçmiş olsun tekrardan
Teşekkür ederim hocam valla yeni evlendik canımızı yaktılar gerçekten.
Geçmiş olsun hocam. İnşallah kalan parayı geri alırsınız. Dolandırılma olayları çok olduğu için kendimce aldığım bi önlem olarak rehberimde hesabım olan tüm bankaların telefonunu kaydediyorum. Banka dışında arayan şu bankadan aradığını söyleyenlere kesinlikle cevap vermiyorum. Yüzüne kapatıyorum.
Çok sağolun hocam inşallah. Ben artık banka kullanmıyorum bi süre en azından şu olayı kendime yedirene kadar.
Çok geçmiş olsun, umarım zararınızı kurtarabilirsiniz. Acaba hangi programı size indirttiler? Telefonunuz android miydi?
sağolun hocam. android cihazım, World Dijital Kartım diye bir apk, casus yazılımmış oda.
Öncelikle çok geçmiş olsun. KVKK ile ilgili kanuna göre bankanın sizin bilgilerini sızdırması, çaldırması suç. Bu konu ile alakalıda ayrıca suç duyurusunda bulunun bence.
Çok sağolun hocam. İlk defa duydum bunu. Çok iyi oldu öğrenmem bunuda hemen savcılığa ifademe ekleteceğim ve BBDK üstünden tekrardan bu konu hakkındada tekrar şikayet açıcam. Gerçekten çok sağolun.