ebrub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir de göz kırpmış inanamıyorum. Geçen sene ile sayıları karşılaştırıyor ve aşı ile bağdaştırıyor. Sen şey değil misin ya şu yurtdışında benzin daha pahalı yaşasın Türkiyem diyen amca? Burada 8 lira orada 1.5 Euro yani daha pahalı diyen.

Geçen seneki virüsün durumu şu anki ile aynı mı? Hem henüz herkese bulaşabilecek kadar yayılmamıştı hem de varyantları bu düzeyde değildi. Lütfen cümle kurmadan önce az da olsa düşünün. Kendinizi komik suruma düşürmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.

Son olarak; şu güzel ülkem neden her konuda otomatik olarak bölünüyor? Yahu tek bir olayda bile aynı fikirde değiliz.
Evet oradaki alaycı benim orada absürt mizah ile ülkenizin ve ekonomin ne kadar kötü olduğunu vurgulamak istemiştim ama absürt mizahı bilmediğiniz için üzüldüm
amrdvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşısız ve aşılıların hastaneye yatış oranları arasında farka dikkat ederseniz görürsünüz farkı. Ayrıca bana geçen senenin verilerini atmanıza gerek yok. Zira o verilerin yalan olduğunu cümle alem biliyor. Mesajlarımı alıntılamanıza gerek yok. Benim söylemimle ikna olacağınızıda düşünmüyorum zaten. Arkadaşı bilgilendirmek için yazdım.
Sen şimdi geçen seneki açıklaman rakamlar yalan idi bu senekiler doğru bilgiler bakan geçen sene yalan söyledi şuan doğru bilgileri veriyor mu diyorsunuz cümle alem yalan olduğunu biliyormuş peki cümle alem bu senenin
Doğru olduğunu nereden biliyor?