Teşekkürler ilginiz için. Yazmıştım destek olarak sitenizden, sikayet olarak açmadım ne yapabilirim diye açmıştım.
Rica ederiz,
Sizi çok iyi anlıyoruz ve her müşterimizin verilerinin ne kadar kıymetli olduğunu çok iyi biliyoruz. Herhangi bir taahhüdümüz olmamasına rağmen farklı lokasyonda yedekleme yapmamızın nedeni olası bir felaket senaryosunda müşterilerimizin verilerini en hızlı şekilde yerine getirebilmek adına kendi önlemimizdir. Bu önlemi alabilmek için birçok yedekleme cihazı çalışmakta bu cihazların her biri ayrı ayrı elektrik tüketmekte, data transferi esnasında ciddi hat kullanımları gerçekleştirmekte ve bunların bir maliyeti oluşmaktadır. Sizin de bizi bu konuda anlamanızı rica ediyoruz. Size bundan sonraki süreç için tavsiyem verilerinizi kendi bilgisayarınızda ücretsiz bir şekilde yedeklemeniz veya yedekleme hizmetimizden faydalanarak ister günlük ister haftalık isterseniz aylık olarak sunucunuzun tam bir yedeğini aldırmanız olacaktır. Bu iki seçeneği de yapmadığınız taktirde olası bir yedek ihtiyacınızda
ek olarak yedekleme hizmeti almadığınız için tarafımızdan ücretli bir şekilde yedeklerinizi talep edebilirsiniz.
Saygılarımızla