bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eft havale icin limit koydursaydin keske hocam
Hocam sürekli girdi çıktığı olduğu için anlık 50 bin tl ve daha fazlası havale/eft yapıyordum sürekli ondan dolayı koyduramadım

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesin içeriden birinin parmağı var. Allah kahretsin bunları bankaya da güvenemiyoruz artık.
Bu arada çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda paranızı kurtarırsınız.
sağolun hocam. valla kime güvenicez bankaya veya banka çalışanlarına güvenemiyorsak
phpxtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oncelikle gecmis olsun, umarim paranizi alirsiniz. Size telefonda bu uygulamayi indirten kisi play storeden mi indirtti yoksa bi websitesinden mi tam adresi hatirliyor musunuz baskalarinin da cani yanmasin kaldiralim yayindan. Veya inceleyelm kisiler belki o yoldan bulunabilir
sağolun hocam. olaydan sonra gelen smsi ve linki inceledim bi websitesi kısaltmadan yönlendiğinde ******.com/worldkartim.apk diye bi siteye cıkıyor yani ben bi anlık boşluğuma gelerek apkyı indirip kurmuşum normalde asla yapmam bu konularda bilgimde var fakat tüm bilgilerimi biliyor ve teyitte edince önemsemedim galiba
gotRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Android cihazlarınıza çok ama çok dikkat edin.
Aynen öyle hocam.
XTRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür olayların baş suçlusu banklalar.Adam kredi kartı başvurusu yaptığını d-olandırıcı nereden biliyor sizce ? + Link kısaltma neden kullanılıyor bankalarda ? Kendi websitesi yada direk play linkini neden yollamıyorlar ?
Birde bana gelen sms başlığı YAPIKREDI direk. buna izin veren sms firması nasıl veriyor oda ayrı bi şüphe gerçekten
Ekpyrosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynısını Akbank'ta yaşadım. 4 yıl öncenin parası ile miktar 250 bin TL. Dava hala sürüyor, avukatın demesiyle birkaç sene daha sürermiş.

Olayı kısa özetleyim; Mağdur kişi 250 bin tl kredi çekiyor, sabahına hesabını çalıyorlar. Hesaptaki parayı farklı farklı hesaplara göndererek boşaltıyorlar. Hesaptan o kadar para bir anda çıkarken, mağdur kişiye ne bir SMS, ne bir arama yapılıyor banka tarafından. Muhtemelen banka içerisinde pislikler var.
çok geçmiş olsun sizede hocam valla banka kullanmaya korkar oldum iyice.
adwerd0z1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok kötü olay hocam :/
okadar çalış biriktir kazan çabala
3 5 *********** 15 dk da alsın
Sabır ve parayı kurtarmanızı diliyorum.
Geçmiş Olsun
Sağolsun hocam valla yeni evlendik tüm birikimiz o zaten onuda aldılar işte