Hocam birde şunu yapmanızı tavsiye ederim.
Hangi hattı kullanıyorsanız operatörü arayın.
Şu tarihlerde benim numaran hangi numaraya yönlenmiş diye sorduğunuzda bana numaraya kadar vermişti.
İnş. açık hat vs kullanmamıştır. O şekilde telefonunada ulaşabilirsiniz.
Turkcell'den dökümleri çıkarttım o saatler arası bana gelen yapıkredi sms'i veya araması yok gözükmüyor. Detaylı olarak savcılık istediğinde çıkan bi döküm varmış onda gözükebilir bunlar diyor çünkü diğer banka sms'leride gözükmüyor bu dökümde. Yönlendirilen numara kapalı onuda savcılığa verdik. Ama büyük ihtimal açık hat diyorlar.
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Benim kafama takılan olay, 1 gün önce kart başvurusu yaptığınız bilgisi onların eline geçti mi? Geçtiyse nasıl geçti? Geçmediyse adamlar bu işi bırakıp, kahinlik yapsınlar. Daha çok kazanırlar.
Bence bu konu da ekstradan araştırılmalı.
Çok sağolun hocam. Hocam valla bu konuyu bankaya söyledim savcılığa söyledim yani bir yere bir bilgide vermedim bunu nasıl öğreniyorlar nasıl tüm bilgilerime sahipler anlayamadım.
Hocam öncelikle geçmiş olsun, umarım blokeli olan paranızın iadesi yapılır. Play Store ve App Store üzerinden bahsettiğiniz isimdeki uygulama adını arattım fakat öyle bir uygulama yok. YapıKredi Bankasına ait sadece resmi olan ve gözüken "World Mobil" uygulaması var. Size bu uygulamayı mı indirttiler acaba hocam yoksa Store üzerinden bulunmayan bir uygulamayı mı indirttiler?
Çok sağolun hocam. YAPIKREDI sms başlığında bana bir link gönderdi kısaltmalı, ordan tıkladığımda direk uygulama indi kurdum world dijital kartım diye. Sonra zaten giriş yapmaya çalıştım yapamadım işimde vardı bıraktım öyle köşeye kaldı. Bu olay oldu o günde.