webvo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok büyük geçmiş olsun en azından blokeli olan 60.000 TL İadesi yapılır diye düşünüyorum
Çok sağolun hocam inşallah tek temennim o.

Conquer0r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam.
Benim de yakın zamanda başıma geldi muhtemelen dediğiniz gibi indirdiğiniz program ile telefonun içine girip gelen doğrulama smslerini bile kendilerine yönlendirmişlerdi.
Telefonuda uzaktan kilitlemişlerdi Allah tan tam banka smslerini alacakken gece uyanmıştım. Verilmiş sadakam varmış.
Konu Dışı: Android gerçekten pişmanlıktır.
Sağolun hocam valla benimde telefonumu vs galiba herşeyi kendilerine yönlendirmişler 1 tane bişey gelmedi.
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, blokeli olanlar size iade edilir diye düşünüyorum. Sırf bu yüzden Android kullanmıyorum, çevreme de aldırmıyorum.
Sağolun hocam teşekkür ediyorum

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam, inşAllah paranızın tamamını kurtarırsınız.
Benim anlamadığım olay siz kredi kartı başvurusunda bulunuyorsunuz hemen ertesi günü sizi arayıp kart başvurunuzu tamamlayacaklarını söylüyorlar. Sizce burda bankanın yada banka çalışanlarından birinin suçu yok mu? Yoksa başvurunuz nasıl bilinecek?
İşte bende onu çözemedim arayan kişi benim herşeyimi biliyordu bide. Numarayı emniyette'de sorgulattım yok bi kaydı küreği yok. Adamlar ev adresimi iş adresimi bile biliyordu ben söylemeden o derece. Kimseye suç atamıyoruz ki bankanın içinden dışından çevreden yakından uzaktan diye anlayamadık çaresiz kaldım