vaka sayıları arttı çünkü delta çok hızlı yayılıyor
ölüm çok çünkü aşısızlar var ve vaka sayılarının çoğu da ölümlerin çoğu da aşısızlardan.
düz dünya tartışmasına benzetiyorum ben olayı.
aslında modern tıbbı ciddi biçimde eleştiren ve hastalık çıktıktan sonraki tedaviye kaynak aktarılmasına karşı olan bir kişiyim.
kovid oldum 1.5 günde atlattım çünkü sağlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum. Ancak sonra aşı da yaptırdım. üstelik daha önce aşı nedeniyle bir otoimmün hastalığımın oluştuğundan şüphelendiğim halde bunu yaptım.
Aşı olmak bir tercih olmalı elbette ama toplum olarak mevcut yönetim sistemi de insanları zorlama hakkına sahip. kırmızı ışıkta geçme özgürlüğü diye bir saçmalık olabilir mi? tamamen aynı şey. aşı olma zorunluluğu olmaz evinizde oturabilirsiniz aşısız olarak.
bu arada aşının hastalığın yayılmasına engel olmadığını biliyorum. Ama hastane kapasitesi dolduğunda ve kapı dışında kaldığınızda aşının neden gerekli olduğunu anlayacaksınız. hastaneye başvuruyu %90 azaltıyor. herkes 2 3 doz aşı olduğunda bu sorunla ilgili olarak en azından hastane sistemini zorlayacak ve ekonomiyi zorlayacak sınırdan uzaklaşmış olacağız.
Sağlıklı günler dilerim
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mobbingden farklı değil yaptıkları.
Geçen sene bu zamanlarda bu vaka oranlarında 250-300 ölüm yoktu.O zaman aşı da yoktu.Şimdi aşı var ama ölüm sayıları 250-300 ü geçiyor.