Kusura bakmayacaksınız.

Ben aşı oldum toplum içerisinde diğer aşı olmuş insanlarla daha rahat sosyalleşme ve ticaret yapabilme adına

Sen gibi aşı olmamış kişilerin saçtığı tehlikeler yüzünden evime gidince ailemdekileri tehlikeye atmanın psikolojisi ile gün geçiremem.

Aşı olma, beni ilgilendirmez... Aşı olmuyorsa benim özgürlük alanımda beni tehdit edecek kısıtlayacak şekilde davranamazsın hem demokrasi özgürlük dersiniz hem de biz aşı yapmışları tehdit edecek kısıtlayacak yaşam özgürlük alanını kendinize hak görürsünüz.

Geçiniz bu işleri...

Yıllardır verilen aşılar, ilaçlar, gdolu yiyecekler, hava, su daha nicesi... Zaten aşıyla vs seni yok etmek isteyen biri ya da birileri varsa ve tüm dünyayı bu şekil ikna edip boyun eğdirebiliyorsa diğer her türlü yöntemle seni yok eder. Şimdi ki gibi sesin bile çıkamaz.

Emperyal dediğimiz devletler bile en önemli kademeleri olan asker, öğretmen, doktor, polis, hakim, savcı gibi meslek gruplarına Türkiyeden çok daha önce aşıları vuruyorsa çokta sıkıntı edilecek bir durum yok.

Komplo teorilerine fazla ilgi duymayın.

Zamanında bir editörlük işi almıştım

Komplo teorileri vs ile ilgili içerikler yazıyordum.

O kadar mesnetsiz ama bir o kadar etkileyici ki

Sığınak yaptırma fikri gelmişti aklıma.

Bu da aynı mesele.

Vallahi bu denli bilimden, sorgulamadan, nesnel yaklaşım insanlarla aynı toplumda yaşamayı becermek çok zor iş