Yahu bu aşıyı üreten firma daha dün kurulmadı ki. 170 yıldır çok fazla para kazanıyorlar zaten. Yıllardan beri pfizerin kazandığı paralara takılmayıp, yaptıkları yamukları konuşmayıp, açılan davaları da sorgulamayanlar gelmiş bugün pfizerin kazanacağı paraya takılmışlar. 170 senedir kazandığı paralar umurunuzda olmadı da şimdi mi ''ne güzel tezgah kurmuşlar, para basıyorlar'' demek aklınıza geldi.
2 tane tweet saçma sapan argümanlarla geliyorsunuz. Klinik denemelerde %95 başarı oranı bulunuyor ve hala deneylere devam ediyorlar. Ayrıca takım tutma durumu yok, büyük resmi görmüş havalarındakiler çok sinir bozucu. Ben olmak istemiyorum diyene bir şey demiyor kimse, olmak istemeyip büyük resmi görmüş gibi triplerde olanlara yükseliyoruz zaten. Kaldıki çevremde birçok covid hastası gördüm ve son bir yılda çok fazla cenazeye katıldım. Bu cenazelerin çoğunluğu da yaşlılardan oluşmuyor. Şimdiye kadar çevremde gripten ölen kimseyi de tanımadım ayrıca.
Sizi anlıyorum ancak maalesef büyük resmi görme havasından konuşma olsa bizimki keşke, birkaç saçma tweet dediğiniz bu attığım gibi yüzlerce doktor profesor nobel ödüllü doktor var aralarında bu görüşü savunan. Bakın yakın çevrem alanında çok iyi doktorlardan oluşuyor zaten, ben bilimi ve aşıyı destekleyen zaten düzenli aleri aşısı olan biri (isteyene pm atarım aşı kartımı) olarak yazıyorum. Dediğiniz şirketlerin zaten paraya ihtiyacı yoktur, ancak dünya bazı planlara göre işlemek zorunda kalınca doktorundan tutun ülke liderlerine kadar hepsi robot gibi aynı olayı aynı emri veriyor ülkelerine. Medyanın bize sunduğu bize gösterilmek istenen sadece. Korona ilk çıktığında sokakta herkes düşerek ölüyordu, zihinleri korku ile hipnotize etmek maalesef çok kolay. Aşı olanlara iyi araştırmalarını tavsiye ederim, bu işin içinde ciddi mahkemesel durumlar olacak, bu çok büyük profesorler sağlıkçılar bu davaları açmaya hazırlanıyor. Bu yüzden korkusuzca konuşan her sağlıkçıya şimdiden teşekkür ediyorum.