Eve hırsız girmesin diye tedbir alırsınız. Google tedbir almıyor. Ödemeleri 3d ile istesin. eşikliyi kapatsın geçsin kimseyi borçlandırmasın. Neden yapmıyor. Çünkü paranın nereden geldiği önemli değil. İllegal her türlü reklama müsaade eden de kendisi zaten...
sonuna kadar destekliyorum.
3d sistemini koymuyorlar sonrada çıkıp dünya çapında en çok holandırıcılık vakası türkiyede desinler. ve kötü olan buradada gördüm sağda soldada gördüm halen googleye hak veriyorlar. 12 hesapta para kaldı iade için iptal etmeme rahmen 4 hesaptan iade geldi geri kalan para toplamda 1300 tl civarı içerde ne gönderiyorlar nede işletiyorlar. google türkiyeyi ciddiye almıyor. o yüzden umarsamıyor türk milletini. sonuçta amerikan pazarımı değilmi. destek verenler bir gün canı yanarsa ozaman görürüm. bakın, bir çok kart takla attıran merdiven altı işletmeciler var ve bunların elinde binlerce kredi kartı bilgisi var hepsini tek tek kaydedip yüklü miktarlarda .Onion (deepweb) sitemleri üzerinden satıyorlar. sonrada kredi kartı bilgilerini alan kişiler bu bilgileri google ads işletiyor. sonuçta mobil onayı yok,
3d yok, şifre yok. ondan sonra çıkıyor diyorki holandırıcılık çokmuş ta! geçin bu ayakları google nasıl işine geliyorsa öyle hareket ediyor. yıllardır google ads işlemleri yapıyorum hiç bir dönemde bu kadar saçma bir güncelleme görmedim. madem güncelleme yapıyorsun. kredi kartı eklemesinde mobil onayı istede dürüst iş yaptığını anlayalım.