beetle_juice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir ayı daha geride bıraktık , bir kaç gün önce babamın kaza geçirmesi sebebi ile (çok şükür kendilerinde bir şey yok) nakit ihtiyacı doğma ihtimali çok yüksek olduğundan ziyuno ile devam edemiyorum. kısa bir mola diyelim buna.

gelelim botun son ayda yaptığına;
Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki bot düşüşlerde kazandırıyor.
Botta olan toplam paradan %6,1 kazandırdı ağustos ayında. az bulanlar olacaktır ancak ben şöyle bakıyorum, suya sabuna dokunmadan bu parayı en rahat bankaya faize yatırarak değerlendire bilirdim ancak faizde (üşenmedim hesapladım) toplam parama %1,5 kar vermiş oluyor. bu yönüyle bakarsak faizden x4 kat daha iyi getiriye sahip. kısacası pasif gelir istiyorsam elimde de boşta paramda varsa Ziyuno benim için biçilmiş kaftan.

son olarak uzun vade de tuttuğum coinler aralık ocak ayına kadar güzel seviyelere gelirse ziyunoya daha büyük meblağla girip aylık bir maaşta ziyunodan almayı planlıyorum. yaslı gidip şen geleceğim

Üstteki mesajım yatırım tavsiyesi olmayıp, geçtiğimiz ay olan biten ile şahsımın ileri ki aylarda olan planımdır.
Değerli yorumunuz ve memnuniyetiniz için teşekkür ederiz. Babanız için geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
En kısa sürede yeniden aramızda görmek isteriz