Selam abiler , duygusal dışa vurumumdan ötürü geçen sene bugünlerde kanserden kaybettiğim validem için bir konu açmıştım. Allahın işi işte bügün tekrar valideden kalan 2016 telefonunu açtım. Yüzlerce fotoğraf gördüm tadım kaçtı. O sırada beyaz yakalı bir birey olarak toplantıya girmem gerekti iş bitti tekrar aklıma geldim. Abiler be ne kadar kötü olursa olsun ailenize sahip çıkın anadır babadır yokluğu çok koyuyor. Bazen korkuyorsunuz sormak istiyorsunuz sorucak birini bulamıyorsunuz sizi anlayacak insanlar babaların hakkını yemek istememem ama annelerin yeri başka abiler. Heleki genç yaşta başınıza kanser gibi bir şeyle uğraşmak gelince mecburen bazı şeyleri öteliyor. Hayatınızı ona göre kurgulamanız gerekiyor. Aman üzülmesin. Şimdilerde düşünüyorum da valide mamayla beslerken dayanamayıp balkonlardan çok bağırdığımı hatırlıyorum. Pişmanım ya keşke biraz daha vakit geçirebilseydim. Bazen düşünüyorum geçmişe çok mu takılıyorum diye de takılınmayacak gibi değil. Bazen rüyamda görüyorum ulan diyorum ne özlemişim. Bazen çok iyi bir haber alıyorum. Telefonu açıyorum elim validenin hızlı aramasına gidiyor. Şükürler olsun halimiz vaktimiz bir şekilde yerinde ama insan üzülüyor yahu. Canı sıkılıyor. Onunla paylaşacak çok vaktimiz olmasını istiyordum. Çocukluğumda bazı zamanlar annemi kaybedersem kapardım diye düşünüyordum. Şimdilerde aklıma geldikçe kötü oluyorum.

Bazı kardeşlerimizi görüyorum kötü davranıyor ailesine kıymetini çok sonra anlayacaksınız gençler heleki annenize bir laf söylerken çok fazla düşünmelisiniz. Bir gün yanınızda olmuyorlar ve o boşluk dolmuyor. İnanırmısınız hayatı bir şekilde değiştirmeye çalışıyorum iyi yönde bazı şeyler yapmaya çalışıyorum. Almadan önce vermeye odaklanmaya çalışıyorum. Günün sonunda o yatağa yastığına kafanızı koyduğunuzda yalnız hissediyorsunuz.

Bazen durup dururken aklıma geliyor. Anacım olsaydı çok gülerdi diyor. Sonra olmadığı aklıma geliyor.

Bir varız bir yokuz. Şükür halime hayat güzel ama yinede özlüyorum. Kız arkadaşmış oymuş buymuş. Bügün arayıp şöyle oldu diyemiyorum ya çok koyuyor.

Neyse içimi dökmem gerekiyormuş demek ki allaha emanet olun abiler.