Uygulama ile istediğini kişinin instagram profil resmini büyük bir şekilde görebilir ve telefonunuza indirebilirsiniz. Aslında admin panelli bir şekilde yapacaktım fakat gerek olmadığını düşünerek şimdilik bu şekilde satışa çıkarmaya karar verdim.
Uygulama içinde Banner, Geçiş ve App Open Reklamları eklidir. (Demo'da reklamlar aktif değildir.)
Satın alım sonrası bana ileteceğiniz reklam kodlarıyla uygulamayı tamamen kurulu bir şekilde teslim edebilirim.
Satın alan herkesin 2 revize hakkı bulunmaktadır. İlerleyen zamanlarda reklam kodlarının değiştirilmesi, güncelleme atılması ve/veya her hangi bir ekleme çıkarma için kullanılabilir.
Satın almak isteyenler için;
Uygulama verileri api üzerinden çekmektedir. Bu yüzden satın alacak kişiye hosting ve domain gerekmektedir. İlk zamanlarda masraf etmek istemeyenler için uygulamayı kendi hostingim üzerinden çalışması için ayarlayabilirim. İlerleyen dönemlerde api'yi sizin hosinginize ücretsiz bir şekilde taşıyabiliriz. Apinin çalışabilmesi için instagram hesaplarına ihtiyaç vardır. İlk başlarda 2-3 hesap yeterli olacaktır.
Tasarımsal olarak isteğinize göre değişiklikler yapılır.
Uygulama Fiyatı 150₺
Kaynak Kodlarıyla Birlikte 400₺
Satış haklarıyla birlikte 1200₺ ( Satış haklarını paraya sıkıştığım için satıyorum )
Ekstra olarak istediğiniz özellikleri elimden geldiğince eklemeye çalışırım.
Uygulamayı daha düzgün bir hale getirip satışını yapmayı düşünüyordum fakat acil bir iş için paraya ihtiyaç olduğu için hemen satışa çıkarmaya karar verdim.
APK için lütfen
Whatsapp üzerinden iletişime geçin.
Durum Sözleri Uygulaması satış konuma buradan ulaşabilirsiniz.